Rogers Bil är ledande inom lastbilsskrot och lastbilsdemontering och i Norden

Alla lastbilar har sitt bäst före datum innan det blir lastbilsskrot. Med hjälp av oss på Rogers Bil, en av de ledande aktörerna i Norden på lastbilsdemontering, får de ett nytt liv. Vi utför demontering av lastbilar för både försäkringsbolag och enskilda åkerier.All demontering genomförs på ett miljöanpassat sätt. Vid en lastbilsdemontering renoveras och rekonditioneras delarna innan de lagerförs för vidare försäljning. Delar som senare finns till försäljning är bland annat lastbilsmotorer.

Miljöanpassad demontering och hantering av lastbilsskrot

Uttjänta Lastbilar klassas som farligt avfall tills de tömts på farliga vätskor och komponenter. Bilar innehåller allt från oljor, batterier och elektronik till tungmetaller som bly och kvicksilver.

Innehållet av farliga ämnen och komponenter ställer därför stora krav på dem som slutligen ska ta hand om de uttjänta lastbilarna.

Ansvaret att göra sig av med en uttjänt lastbil

Du skrotar din personbil genom att lämna in den på ett mottagningsställe för uttjänta lastbilarbilar. Rogers Lastbilsdemontering och lastbilsskrot är ett av de ledande företagen i Norden inom lastbilsdemontering och utför demontering av lastbilar från både försäkringsbolag och enskilda åkerier.

All demontering genomförs på ett miljöanpassat sätt och alla oljor och vätskor tas om hand och återanvänds. Vid en lastbilsdemontering renoveras och rekonditioneras delarna innen de lagerförs för vidare försäljning. Vi säljer bland annat lastbilsmotorer, lastväxlar och växellådor till lastiblar etc.

Demontering av
Demontering av lastbilar.

Allt vi köper hämtar vi själva

Vi har en egen bud- och bärgningsbil. Med den hämtar vi allt som vi köper. Det ger oss en egenkontroll på fordonet som transporteras på ett säkert sätt direkt från inköpsplatsen till vår anläggning för vidare demontering.

Har du frågor kontakta oss gärna på telefon 0381-66 35 50 eller e-post.

Truck

På jakt efter reservdelar till din lastbil?

Sök i vårt reservdelslager eller kontakta oss på telefon 0381-66 35 50