Rogers Bil är sedan många år återförsäljare för Be-Ge förarstolar.
Be-Ge Industri AB är världens äldsta tillverkare av fjädrande förarstolar och är idag en av de ledande tillverkare av stolar till bland annat spårburen trafik, lastbilar, bussar, truckar samt skogs- och entreprenadmaskiner.Deras produktutveckling och tillverkning bygger på kunskapen om att olika behov kräver olika stolar och att användaren ska kunna utforma arbetsplatsen efter sin egen kropp.
Be-Ge
Be-Ge förarstolar finns i flera olika modeller.

Köp din Be-Ge lastbilsstol av oss

En yrkeschaufför förtjänar att sitta bra i lastbilen. Vi är återförsäljare av BE-GE lastbilsstolar, världens äldsta tillverkare av fjädrande förarstolar och ledande på marknaden. Vi har alltid två olika varianter av förarstolar i lager för omgående leverans, en lastbilsstol med tyg och en annan modell av lastbilsstol med skinn. Båda förarstolarna är luftfjädrade och erbjuder en hög komfort med ombonad känsla.

Kontakta oss på telefon 0381-66 35 50 eller via e-post så hjälper vi dig med att hitta en Be-Ge förarstol som passar dina krav och önskemål.


Nya frontdelar

Vi säljer även nya delar och tillbehör så som Be-Ge förarstolar, plastdelar och reservdelar till slutväxlar och växellådor för Volvo och Scania.

Några exempel på nya plastdelar

  • Frontdelar – som stötfångare och frontluckor
  • Skärmar
  • Strålkastarhus
  • Drevsatser
  • Växellådsdrev
Truck

På jakt efter reservdelar till din lastbil?

Sök i vårt reservdelslager eller kontakta oss på telefon 0381-66 35 50